14-årig overfaldt fire kvinder på denne skovsti

Fredag morgen anholdt politiet på Fyn en 14-årig dreng for flere tilfælde af blufærdighedskrænkelser. Det var på en skovsti i Ålykkeskoven i Odense, hvor den 14-årig havde overfaldt fire ofre, som alle var modne kvinder mellem 30 og 78 år gamle.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Fredag morgen modtog politiet et opkald fra en af de forurettede kvinder. Hun havde netop genkendt gerningsmanden, der kom kørende på cykel på Middelfartvej i Odense.

Efter en grundig eftersøgning i området fandt politiet den formodede 14-årige gerningsmand på en skole i lokalområdet. Han blev derefter tilbageholdt i sagen. Hans signalementet svarer til gerningsmanden bag de fire forhold. Drengen er blevet afhørt, men nægter ethvert kendskab til sagerne. Politiet er gået i gang med at undersøge, om den tilbageholdte dreng er gerningsmand til alle forholdene.

De fire forhold som den 14-årig dreng er sigtet for er:
Fredag 30. maj kl. 1930 blev en 78-årig kvinde antastet af en dreng, der spurgte til klokken og tog kvinden på bagdelen flere gange.

Lørdag 31. maj kl. 1130 blev en 41-årig kvinde befølt på brystet af en dreng, der cyklede forbi hende.

Onsdag 4. juni kl. 1600 blev en 51-årig kvinde antastet af en dreng på cykel, der råbte efter hende, mens han lod som om, han skulle lade sit vand.

Samme dag kl. 1630 blev en 38-årig kvinde befølt på bagdelen af cyklende dreng.

 -Vi håber, at tilbageholdelsen og afhøringen af den 14-årige dreng nu har sat en stopper for krænkelserne, så det forhåbentlig er trygt at færdes i området igen. Det har været en meget ubehagelig oplevelse for de kvinder, det er gået ud over, siger politikommissær Michael Lichtenstein.