Ældre ægtepar kørte gennem hegn og bankede ind i et træ

Endnu en gang gik det galt i krydset Nakkehoved Strandvej – Bonderupvejen, da to biler stødte sammen omkring kl. 10.50, langfredag.

Like localeyes.dk på Facebook

En ældre kvinde kørte ad Nakkehoved Strandvej, og skulle svinge til højre ad Bonderupvejen i det stærkt uheldsplagede kryds.

Uheldigvis overså den ældre kvinde en Citroën C4 som kørte ad Bonderupvejen i retning mod Gilleleje midtby, og kørte direkte ud foran modparten.

Føreren af Citroën’en forsøgte at undvige, men påkørte den ældre kvindes Honda Civic på venstre side af fronten hvorefter bilisten mistede kontrollen over bilen.

Den løbske bil røg op over fortovet, hen over græsrabatten, knaldede gennem et stort træhegn, fortsatte over en græsplæne for tilsidst, at påkøre et stort træ.

Vidner til uheldet løb hurtigt til, og fik slået alarm til 112. En ambulance fra Falck stationen i Gilleleje var fremme på få minutter, og fik taget sig af de to personer i den noget krøllede Citroën C4.

De to personer i Citroën’en skal være et ældre ægtepar, som umiddelbart skal være sluppet uskadt fra ulykken. De er dog begge blevet kørt ind til kontrol på skadestuen efter den ufrivillige tur.

Den ældre kvinde i den sølvfarvede Honda slap forskrækket, men uskadt fra uheldet.

Eftersom kvinden i Honda’en havde ubetinget vigepligt, kan hun formentlig se frem til en betinget frakendelse af kørekortet og en orienterende køreprøve.

Krydset som uheldet skete i, er af Gribskov Kommune beskrevet som det farligste kryds i hele kommunen, og i august måned påbegyndes der etablering af en rundkørsel på stedet.

Dette arbejde forventes afsluttet i november måned, skriver kommunen på www.gribskov.dk