Politiet: Hafida formentlig fundet død

Tirsdag er der fundet en død kvinde på Sjælland. Københavns Vestegns Politi formoder, der er tale om Hafida Bourouih, som forsvandt i torsdags.

LÆS OGSÅ: Medie: Ægtemand tilstår drab på 39-årige Hafida
LÆS OGSÅ: Forsvundet: Kniv og økse fundet sammen med Hafidas ting

Den døde kvinde er endnu ikke endeligt identificeret, men politiet formoder, hun er den 39-årige Hafida Bourouih fra Glostrup.

På tv-klippet ser man Københavns Vestegns Politi, der mandag arbejder på højtryk for at finde den forsvundne 39-årige Hafida Bourouih, her har de fundet flere af hendes ejendele langs Holsbjergvej i Albetslund.

Hafida Bourouih blev efterlyst natten til lørdag, fordi hun helt usædvanligt forsvandt op til en ferierejse med sine to børn.

Politiet anholdte fredag faren til deres fælles børn. Lørdag blev hans anholdelse opretholdt af Glostrup Ret i tre gange 24 timer, det vil sige til i dag tirsdag.

Den 40-årige far fremstilles på ny i grundlovsforhør i dag med begæring om varetægtsfængsling. Københavns Vestegns Politi sigter ham fortsat for at have dræbt Hafida Bourouih.

– Vi havde håbet at finde Hafida i live men har desværre fået vores mistanke bekræftet. Vi tror dog fortsat, at vi har fat i gerningsmanden, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

Hun afventer en formel identifikation af den fundne kvinde. Hafida Bourouihs familie er underrettet.

Vicepolitiinspektøren takker offentligheden for de mange henvendelser, der er kommet efter efterlysningen af Hafida Bourouih.

– Jeg vil gerne takke alle de, som har bidraget og ringet til os med oplysninger. Det har været med til at klarlægge, hvad der skete, siger Charlotte Skovby.

Hun ønsker ikke at kommentere sagen yderligere før efter retsmødet.