Pistolbevæbnet mand truer kvindelig butiksekspedient med pistol


Arkivfoto


En røver slog mandag til mod en Netto-butik i Odense et minut før lukketid, han truede med pistol og fik udleveret kontanter.

Røveriet skete klokken 21:59 mod Netto-forretningen på Blækhatten i det sydøstlige Odense.

– Det er desværre ikke første gang, vi på det seneste har oplevet såkaldte ‘lukketids-røverier’ i supermarkeder, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Lars Chr. Thede.

Røveren kom ind i forretningen lige før lukketid. Han truede den kvindelige ekspedient med pistol og fik udleveret kassebeholdningen, et mindre pengebeløb.

Han kom kontanterne i en pose, hvorefter han forlod butikken og løb i retning Tornbjerg Gymnasium.

– Det er selvfølgelig noget, vi er meget opmærksomme på, men det bør også være noget butikkerne bør være opmærksomme på, ikke mindst af hensyn til deres personale. Man bør overveje bemanding, kontantbeholdning og forskelligt adfærdsmønster blandt personalet ved lukketid, lyder det fra vagtchefen.

Røveren beskrives som: mand, ung, ca. 180 cm. høj, slank/almindelig af bygning, iført grå hættetrøje der var snøret tæt sammen om ansigtet, lyse bukser, mørke handsker og lyse poser omkring begge sko

Et vidne, der bemærkede røveren forlade forretningen, hæftede sig ved, at røveren løb underligt og langsomt, nærmest som om han var skadet eller havde en mærkværdig løbestil.