Juledødsulykke: 23-årig bilist var ædru og kørte ikke for stærkt

Politiet er anden juledag i gang med at klarlægge, hvad der skete første juledag, hvor tre fodgængere blev dræbt på Bogensevej ved Middelfart. Fodgængerne blev ramt, da en 23-årig bilist foretog en overhaling.

LÆS OGSÅ: Tre fodgængere dræbt – lille by i sorg
– Vi skal have så mange detaljer på plads som muligt. Der er mange hensyn at tage, og vi har ikke detaljerne endeligt på plads endnu, siger Hans Frederiksen, siger vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi til ritzau.

Politiet slår dog fast, at bilisten var ædru og formentlig ikke kørte for stærk. Samtidig holdt de senere dræbte og andre familiemedlemmer, der var ude at gå, sig i den korrekte side af vejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

En anonym mand har dog udtalt til ekstrabladet.dk, at nogle gik ude på selve vejbanen og at ingen havde reflekser på.

– De befandt sig ude på vejen i vores modkørende side, og der var ikke en af dem, der havde reflekser på. Derfor sagde min kone og jeg også til hinanden, at det der, det går galt, siger den anonyme mand.

Hos politiet ønsker man ikke at udtale sig om detaljer i forløbet, men man bekræfter, at nogle gik ude på kørebanen, mens andre gik inde ved rabatten.

Ved ulykken blev en mand på 46 år og hans forældre på 72 og 73 bagfra, da bilisten foretog en overhaling. Påkørslen skete ved 17-tiden, da det altså var blevet mørkt. Ulykken er den værste i et halvt år.