Perry nægtede forældre adgang til Obama-fest

Popstjernen Katy Perry er en skrap ung dame.

Den 29-årige præstedatter forbød nemlig sine forældre at deltage ved præsident Barack Obamas indsættelsesceremoni i januar 2013 på grund af deres konservative holdninger.

Like localeyes.dk på Facebook

Det afslører hun i den seneste udgave af magasinet Marie Claire.
LÆS OGSÅ: Katy Perry på piller
– Mine forældre er republikanere, og det er jeg ikke.
LÆS OGSÅ: Katy Perry ville gøre selvmord
– De stemte ikke på Obama, men da jeg blev spurgt, om jeg ville optræde til ceremonien, ville de gerne komme. Men der sagde jeg altså nej. “Jeg elsker jer så meget, men af princip, nej” og det forstod de godt, fortæller Katy Perry og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Katy Perry tipper Justin Bieber af pinden
– Men jeg tænkte alligevel lidt “Hvor vover I”.
LÆS OGSÅ: Katy Perry – Jeg har bumser og elsker slik
Superstjernen der i 2008 indtog hitlisterne med sangen “I Kissed A Girl” fortæller desuden, at hun har et godt forhold til sine forældre, selvom om de, modsat hende, er superreligiøse.

– De dømmer mig ikke. De er ikke nødvendigvis enige i alt, hvad jeg gør, men jeg er heller ikke altid enig i alt, hvad de gør, siger Katy Perry.

Hendes forældre, som begge er præster, har sluttet fred med, at deres datter er blevet superstjerne, og er i stedet meget fascinerede af, at de har skabt et menneske, der får så meget opmærksomhed fra hele verden.

Men Katy Perry er langt fra lige så religiøs som sine forældre.

– Jeg tror hverken på himmel eller helvede, og heller ikke på en gammel mand, der sidder på en trone. Jeg tror på højere magter, større end mig selv, siger hun.

– Jeg er hverken buddhist, hinduist eller kristen, men jeg føler stadig, at jeg har en særlig forbindelse til Gud, og jeg beder også tit, afslører Katy Perry.

Katy Perry sang i mange år i gospelkor, inden hun sprang ud som sexet og provokerende popsanger i Hollywood.

Newspaq

Sofie Borbiconi