Rihanna poserer med truet primat i Thailand

Popstjernen Rihannas weekend på stranden i Thailand, efterlader et spor af belastende Instagram fotografier, der førte politiet at anholde to personer for angiveligt at udleje beskyttede primater.
LÆS OGSÅ: Se Rihanna overdænge stripper med dollars
På en pause fra hendes Diamonds World Tour, stoppede Rihanna i Thailand for at besøge øen Phuket, hvor hun blev venner med det lokale dyreliv.
LÆS OGSÅ: Rihanna i meget små shorts
Hun har lagt et link på Twitter til et Instagram foto, der viser hende i solbriller styrketræning med en pelset primat kaldet langsomme Loris og tweeted Fredag:  “Look who was talkin dirty to me!”
LÆS OGSÅ: Rihanna vrider sin krop til sambarytmer
Den langsomme Loris, et egern-lignende dyr med store øjne, er hjemmehørende i Sydøstasien og er opført som en beskyttet art. Politiet konfiskerede to loriser-aber fra en lokal 20-årig mand og en 16-årig dreng – de er anklaget for besiddelse af fredede dyr.  Deres straf kan blive på op til fire års fængsel og en stor bøde på 40.000 baht ($ 1300).
LÆS OGSÅ: Rihanna elsker Danmark
Rihanna også lagt billeder af sig selv ud med en flok elefanter på gaden fredag ​​aften, hvorefter hun tweeted: “They all hail Empress when She walk by.”

Lørdagens tweets var afsat til stranden og fotografier af sangeren i en sort bikini på en båd omgivet af turkisblåt vand med kalkstensklipper i det fjerne.

Hendes næste stop er Singapore før Australien og derefter New Zealand.