Blurred Lines: Når hun sir nej, så mener hun ja

Robin Thickes Blurred Line er et monster-sommmer-hit. Den har ligget nr. 1 på adskillige hitlister, og flere en 250 millioner mennesker har vrikket røv til nummeret – men hvad er det egentlig han synger?

 

LÆS OGSÅ: Voldtægt dagligdag i showbiz

Tilsyneladende er de uklare linjer, som Robin Thicke så lystigt synger om, at kvinder som siger nej til sex i virkeligheden mener ja. Og rigtige mandfolk de skal bare klø på. Sådan opfører Robins pegefinder sig i hvert fald, men om resten af Robin også er sådan, vides ikke.

LÆS OGSÅ: Se Miley Cyrus chokere med porno-agtig optræden
Det blev for meget for en gruppe new zealandske piger, og de har lavet parodien Defined Lines. Videoen fik hurtig hundredetusinder af visninger på YouTube, men den blev fjernet af YouTube, fordi dens indhold var stødende! Den er dog at finde igen, og YouTube har udtalt, at det var en fejltagelse.

De sjove kvinder i videoen kalder sig The Law Revue girls, og du kan følge dem på Twitter ved at klikke på dette link HER.

Og hvad så med flødebollen i det stribede jakkesæt, Robin Thicke? Han ville ville i første omgang slet ikke nedlade sig til at besvare spørgsmål, der berørte emnet. Sidenhen er han kommet med en noget forblommet forklaring om, at alle kvinder, også de pæne piger har en uartig tøs i sig. Og det er denne tøs, som er gemt af vejen bag de uklare linjer, som man så bare skal tage…

… Det lød heller ikke, som om han selv troede på det.
LÆS OGSÅ: Robin Thicke: Finger-i-skridt-billede fjernet fra Instagram