Voldtægt dagligdag i showbiz

Unge drenge og piger, der prøver at få en karriere i underholdningsindustrien, er i stor fare for at blive voldtaget eller udsat for andre seksuelle overgreb. Det siger en 17-årig pige, der påstår, at hun blev voldtaget som 15-årig af Dennis Hoppers søn, Henry Hopper.

Den unge pige, der arbejdede som model, fik kontakt med Henry Hopper via Facebook. Gennem flere måneder skulle Hopper have bearbejdet den unge pige, bl.a. lovede han at hjælpe med hendes modelkarriere.
Den unge pige siger, at da de mødtes hældte Henry Hopper stoffer og alkohol på hende. Han ventede indtil hun var stærkt påvirket… “og indledte seksuel krænkende adfærd, herunder samleje, tvungen oral kopulering og sodomi.

Episoden skulle være sket i 2011, men blev først anmeldt til politiet meget senere. Familien hørte først om det, da pigen kom i terapi efter at have haft det meget dårligt i længere tid.

Den 17-åirge pige håber, at hendes sag kan blive en platform for alle unge, der er blevet misbrugt i underholdningsindustrien.