Kender du til disse smykker?

I Tranum-området har Nordjyllands Politi fundet adskillige tyvekoster, herunder en del smykker, som politiet sætter i forbindelse med flere indbrud begået i Nordjylland i starten af august måned.

Flere af disse tyvekoster savner stadig at blive forenet med deres rette ejere, og derfor offentliggør Nordjyllands Politi nu billeder af smykkerne og de øvrige tyvekoster i håb om, at de rette ejere henvender sig til politiet.

3 mænd fra Litauen har siden 13. august siddet varetægtsfængslet i sagen, og Nordjyllands Politi har indtil videre fundet tyvekoster fra otte gerningssteder – alle indbrud i villaer – fordelt på byerne Løgstør, Aabybro, Vadum og Brønderslev. Alle tyvekosterne er fundet i perioden 13. – 18. august 2013 dels i forbindelse med en ransagning i et sommerhus i Tranum, dels nedgravet i Tranum Klitplantage.

Har du oplysninger i sagen, eller genkender du nogle af tyvekosterne, så ring 114 og spørg efter politiassistenterne Steen Simoni Jørgensen eller Henrik Klit Gade fra Lokal Efterforskning i Hjørring.