Amanda Bynes har brændt syv millioner af på kort tid


Stakkels Amanda Bynes, det unge skuespillertalent har ikke blot rodet sig ud i alskens problemer, været anholdt og har formentlig en psykisk lidelse. Nu har hendes forældre afsløret rystende detaljer om hendes tilstand i en retsanmodning om at gøre Amanda umyndig indtil, hun får det bedre.
LÆS OGSÅ: Tidligere barnestjerne topløs på Twitter
I retsanmodningen fremgår det, at Amanda er blevet ekstremt paranoid og tror, at hun bliver overvåget. Hun tildækker røgalarmer med håndklæder og taper vinduer til for at undgå at blive set.
LÆS OGSÅ: Kastede hashpibe ud af vinduet
Amandas forældre er også bekymret over hendes store pengeforbrug. Hun havde over 20 millioner kroner stående på en bankkonto, men har på meget kort tid brugt næsten syv millioner. Den 4. juni hævede hun fx en halv million kroner, og hun hævede det samme beløb knap en måned efter, den 2. juli.
Forældrene aner ikke hvor pengene er blevet af, men de formoder at Amanda har brugt dem alle sammen, formentlig mest på stoffer.
LÆS OGSÅ: Amanda Bynes på mega nedtur
Det er Amanda, der på videoen bliver kørt i rullestolen under det hvide klæde. Amanda er nu indlagt på et psykiatrisk hospital, hvor hun er under ekstra overvågning, mens doktorerne arbejder på en diagnose.