Amanda Bynes på mega nedtur

Den tidligere barnestjerne er på en enorm nedtur. Hun er ved at få lavet en psykiatrisk vurdering efter hun for nylig antændte et bål foran en ældre kvindes hus i Thousand Oaks i Californien. Samtidig forsøger hendes forældre at sikre sig kontrollen med hendes personlige og finansielle sager, fordi de er bekymret for hendes mere og mere bizarre opførsel.

LÆS OGSÅ: Britney Spears virkelig ude i tovene
På denne overvågningsvideo ser man Amanda kort efter hun har antændt branden. Hun har angiveligt spildt benzin på sin hund, da hun lavede bålet. Hun holder hunden i udstrakte arme og stormer gennem butikken ind i personaleafdelingen, hvor hun forsøger at skylle hunden i en vask. Hun blev anholdt kort efter, hun forlod butikken.

LÆS OGSÅ: Charlie Sheen amok efter fyring
Ud over branden er hun også blevet anholdt for narkobesiddelse og farlig opførsel. Hun har skrevet på twitter, at hun vil have en million dollars af pressen, fordi den ulovligt læser hendes tanker. Hun har over ni dage hærget et hotelværelse på Ritz-Carlton i New York. På billeder som TMZ.com har fået fat i, kan man se, at der lå bunker af skrald, aske og kosmetik på værelset.

LÆS OGSÅ: Komiker på amok-nedtur
Amanda havde også smadret røgalarmen på hotelværelset, og det er bemærkelsesværdigt. Ifølge hendes forældre har hun nemlig sagt, at røgalarmer holder øje med hende.

LÆS OGSÅ: Tidligere barnestjerne topløs på Twitter
En kilde på hotellet fortæller, at regningen indtil videre er løbet op i omegnen af 50.0000 kroner, men at de endnu ikke er færdige med at opgøre skaderne.
LÆS OGSÅ: Kastede hashpibe ud af vinduet