Amerikanske medier: Rihanna viser bare bryster i Sverige

Rihanna har vist sig på gaden i Sverige uden BH, så konturerne af hendes bryster har kunnet skimtes under trøjen. Og det er blevet bemærket af amerikanske medier, der harcelerer over, at Rihanna igen viser bare bryster.

LÆS OGSÅ: Våde bikinipiger vasker limousine
Amerikanerne er på mange måder et modigt folk, men når det kommer til bryster, er den store nation let at skræmme. Tænk bare på Janet Jackson, der fremviste et næsten nøgent bryst i halvlegen i Superbowl i 2004.

LÆS OGSÅ: Courteney Cox vil vise bryster
– Det forfærdelige billede af det bryst vil sikkert plage børnene resten af livet, lød det fx fra den anerkendte børneterapeut Dr. Eli Wasserbaum.

LÆS OGSÅ: TV-kendis i brystforveksling
FCC, myndigheden som regulerer al elektronisk kommunikation i USA lavede en rapport på 500 sider om episoden. Den konkluderede bl.a., at 90 % af alle børn, som havde set showet, var blevet forvirret og bange.

LÆS OGSÅ: Brystforskrækkede amerikanere udfordret: Italienske kendisser på stranden
FCC indsamlede desuden tusindvis af rapporter, som alle analyserede konsekvenser af bryst-episoden. Og man forstår hvorfor amerikanerne er på vagt overfor bare bryster. Nedenfor kan du læse nogle af konklusionerne fra de mange rapporter, som de amerikanske myndigheder lagde navn til:

LÆS OGSÅ: Se de kendtes bryst-ups’er
– Mor har beskidte bryst buler – ligesom hende på tv. Jeg er bange for at mor tager trøjen af og skræmmer alle, lød det fra en 5-årig, tilsyneladende traumatiseret dreng.

. Jeg vil ikke have onde bryster, skulle en 8-årig pige have fortalt sine forældre

– 76 % af spædbørnene, som så brystet, vil ikke længe brystføde og deres forældre må nu give dem mad intravenøst, lød det konkluderede i en af rapporterne.

– Vores værste frygt er blevet bekræftet. Det vi tage år at reparere skaden.

LÆS OGSÅ: Tidligere barnestjerne topløs på Twitter
Her på redaktionen håber vi, at terrorister ikke får nys om dette og udskifter bomber med bare bryster – for det vil tilsyneladende kunne bringe verdens supermagt helt i knæ.

LÆS OGSÅ: Fremviste nye DD bryster – til fest kun i fiskenet