TV-kendis i brystforveksling

Deena Cortese, der er kendt fra reality-tv i USA har været involveret i en underlig brystforveksling. En privatvideo fra det årlige karneval i New Orleans, Mardi Gras er dukket op. På videoen ser man tilsyneladende Deena Cortese og en veninde hive op i deres T-shirts, hvorefter de ryster deres enorme silikonebryster foran kameraet.

Den slags kan få alvorlige konsekvenser i det brystforskrækkede USA, især hvis man som Deena Cortese har ambitioner om at blive castet til den amerikanske version af Vild med Dans, Dancing With Stars.

-Jeg er i Jersey lige nu, og hvis jeg var til Mardi Gras, så ville jeg ikke vise mine bryster. jeg arbejder på at ændre image. Jeg forstår, at denne imitation er en form for smiger, men det er bestemt ikke noget, jeg ønsker, var Deena Cortese hurtigt ude at sige efter brystepisoden.

Et par dage senere stod en kvinde, Ashley Austin frem og fortalte, at hun er bryst-dobbeltgængeren, og at hun i øvrigt ikke anede, at hun blev filmet. Det sidste er knap så troværdigt eftersom kvinderne på videoen er omringet af fotografer og kameramænd og kigger direkte ind i kameraet, mens de begår bryst-udåden.

Se videoerne nedenfor, hvor det er sikkert, at det er Deena Cortese, og bedøm selv.