Her er manden som tog kvinde og barn som gidsel

Localeyes.dk har modtaget denne video, som angiveligt skulle vise nogle få sekunder af den gerningsmand, som mandag aften tog en 27-årig kvinde og en 10-årig dreng som gidsel.

Overvågningsvideoen er optaget omkring 100 meter fra det sted, hvor han forlod kvinden og barnet i Rådmandshaven i Næstved.

Kvinden og den 10-årige dreng blev – efter at de havde været i Netto for at handle – opsøgt af gerningsmanden, da de satte sig ind i kvindens bil, en sort Skoda Citigo, der holdt parkeret foran forretningen.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

 

Gerningsmanden åbnede bilens venstre bagdør og satte sig ind på bagsædet, og mens han truede med en kniv sagde han, at der var tale om et røveri, og at kvinden skulle køre fra stedet.

Kvinden blev herefter beordret til at køre til Møns Bank i Kongsted, videre tilNordea i Rønnede og senere til Sjællandske Bank i Næstved, hvor hun i alle tre tilfælde blev truet til at hæve kontanter i pengeautomaterne, medens den 10-årige dreng af gerningsmanden blev tilbageholdt i bilen.

Efter at have hævet i alt kr. 8000,- i kontanter, der alle blev afleveret til gerningsmanden umiddelbart efter hævningerne, bad gerningsmanden om at blive sat af ved Rådmandshaven i Næstved omkring klokken 21.40.