Imam på Motalavej: Det er som en sygdom

Mandag eftermiddag var der møde på Motalavej. Vi fangede imam Mohammed Abdulrahum, som er udpeget til talsmand for fædregruppen og flere beboere på vejen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

– Du skal ikke tro, at de her forældre ikke opdrager deres børn, eller de ikke bruger tid på at opdrage børnene. De bruger tid, siger Mohammed Abdulrahum.

Problemet ifølge imamen er, at nogle unge mennesker ikke vil adlyde eller høre efter. Han fortæller, at det er ligesom en sygdom og skal behandles.

– Det er den sygdom, vi skal behandle, det er ikke alle sammen, der er syge, der er kun tre, fire stykker der er syge, så det er dem vi skal give medicin til.

LÆS OGSÅ: Unge på Motalavej: Der er ingen regler, alt er tilladt

Imamen siger samtidig, at der er klubtilbud i området, men han mener, at klubberne ofte virker modsat af det tilsigtede. Ifølge imam Mohammed Abdulrahum  kommer klubberne ofte til at virke som læringssteder, hvor de helt unge møder kriminelle, som skubber dem ud på en kriminel løbebane.

– Efter min mening, de her klubber hjælper ikke. Jeg tror nogle gange, de er modsatte, fx du bruger tid på at opdrage dit barn, og så han går til klubben, så fanger han en som er kriminel, og så smitter han bare ham, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Beboere på Motalavej hjælper fastkørt lægeambulance fri

LÆS OGSÅ: Beboer på Motalavej: Vi bliver ladt i stikken