FÅR PERSONLIGE STEMMER: Efter shitstorm: Alexandra Sasha Bessmertnaia vil alligevel ikke vælges


DANMARK:
—–
Opdatering, 10. juni:
TV 2 skriver først på eftermiddagen:
-mens 12,7 procent af de personlige stemmer er talt op – har 127 personer stemt på den omdiskuterede politiker.
—–

Alexandra Sasha Bessmertnaia vil alligevel ikke vælges til europa-parlamentsvalget, efter at hun har været udsat for en shitstorm vedrørende russiske forbindelser på sociale medier.

Hun skriver bl.a. følgende på facebook:
-I ugevis har jeg været udsat for en smædekampagne fyldt med falske udsagn og ubehagelig fortolkninger, der har været både fysisk og psykisk hårdt, og jeg må nu erkende, at jeg ikke kan mere. Derfor trækker jeg mig fra at være kandidat til europaparlamentsvalget.

Det er B.T., der har afdækket forbindelserne. Også Ekstra Bladet har beskrevet en kommentar, hun har lavet på Instagram, hvor hun skrev, at hun -helt klart ikke, støtter Ukraine. Det skriver Ekstra Bladet i dag. I den forbindelse forklarede Venstre, at hun kunne være blevet hacket, skriver Ekstra Bladet desuden.

I en valgtest svarede hun desuden -neutralt til, om EU bør give massiv, økonomisk støtte til Ukraine, uanset hvor længe krigen varer, skriver Ekstra Bladet bl.a. også i dag.

Hendes valgplakater hænger fortsat mange steder – bl.a. på Vesterbrogade, foran Tivoli, i København.

—–

Det er den 9. juni, krydset til europa-parlamentsvalget kan sættes. Men allerede nu kan man brevstemme. Der kan læses mere herom på Borger.dk.