Knivdrab på 33-årig mand i København – Formodet gerningsmand anholdt


KØBENHAVN:
Politiet er talstærkt til stede på Emdrup Kærvej efter drabet på en 33-årig mand sidst på eftermiddagen.
Politiet har kommandostade (KST) fremme. Flere politihunde, samt kriminalteknikere arbejder på og ved gerningsstedet. Desuden er Central Efterforskningsleder (CE) og mange andre politifolk fremme.

Kl. 16:20 skrev Københavns Politi følgende på X:
– Vi er til stede med passende styrker på Emdrup Kærvej i Kbh. Nv, hvorfra vi kl. 1549 har fået en anmeldelse om knivstikkeri. Vi har ikke yderligere information for nu.
Vagtchefen.

Kl. 17:13 skrev Københavns Politi følgende på X:
– Supplerende kan vi oplyse, at den forurettede til knivstikkeriet, en 33-årig mand, er afgået ved døden. De pårørende er underrettet, og vi har anholdt den formodede gerningsmand. Vi forventer fortsat at være på stedet mange timer endnu.
Vores efterforskning viser ind til nu, at forurettede og den formodede gerningsmand havde en relation til hinanden. Der er intet, der indikerer, at hændelsen er banderelateret, ligesom vi anser episoden som en isoleret hændelse.

TV 2 skriver bl.a., at politiet oplyser, at det er en voksen mand og ikke en mindreårig, der er anholdt.

Emdrup Kærvej ligger i Emdrup i København NV.

—–

Kl. 22:39 skriver politiet dette på X:
– Vedr. drab på Emdrup Kærvej i Kbh. er politiet nu færdige på stedet. Vi har hele aftenen kørt tryghedsindsats i området som følge af hændelsen. Der vil ske fremstilling af anholdte i morgen onsdag i retten på Frederiksberg.