Politihund fangede hurtigløbende indbrudstyv


Arkivfoto

FREDERIKSVÆRK: To unge mænd med adresse på Center Auderød blev snuppet af patruljer fra Nordsjællands Politi efter et indbrud i en villa på Auderødvej, sent lørdag aften.

To unge mænd fra Center Auderød på henholdsvis 20 og 19 år blev taget på fersk gerning, under et indbrud i en villa på Auderødvej.

De to tyveknægte havde ikke bemærket at huset var effektivt overvåget af kameraer og et alarmsystem, som omgående afslørede tyvene i huset – så kl. 23.29 blev politiet alarmeret af beboerne som kunne følge tyvene i deres hus.

– Vi sender en patrulje til stedet og de kan konstatere, at de er to personer inde i huset. Patruljerne får omringet huset, og den ene kommer ud af huset og bliver anholdt, fortæller Martin Bakke, vagtchef ved Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.

Lidt mere dramatisk blev det med den anden tyv, han tog chancen og forsøgte at løbe fra stedet men nåede ikke langt før en politihund havde sat en effektiv stopper for hans videre flugt på en mindre behagelig måde.

Patruljerne fandt andre tyvekoster på de to mænd – som ikke var kendt af politiet i forvejen – som kunne knyttes til et tyveri fra en personbil på Auderød Byvej, de blev således sigtet for indbruddet i villaen samt for tyveriet fra bilen.