PRM / Dansk ovnproducent lander stor ordre hos københavnsk toprestaurant

    Pressemeddelelse fra Hounö A/S

    HOUNÖ A/S i Randers har leveret 13 digitalt styrede ovne til den genåbnede restaurant Alchemist i København.

    Restauranten er ejet af chefkok Rasmus Munk og investor Lars Seier Christensen, som anslås at have investeret ca. 100 mio. kr. i det nye gourmetprojekt, der åbnede i begyndelsen af juli.

    Restauranten har bl.a. investeret mere end 1 mio. kr. i 13 avancerede ovne fra frabrikken i Randers, hvor de digitale elementer er i højsædet og indeholder noget af det mest avancerede udstyr på markedet, bl.a. HOUNÖs digitale univers, Let’s Cook, der er udviklet i virksomhedens åbne innovationsmodel i samarbejde med bl.a. store, internationale restaurantkæder.

    Ovnene kan f.eks. både arbejde med varm luft og med dampfunktion, så kokkene opnår det bedst mulige resultat, og det stiller store krav til at kunne betjene ovnene.

    HOUNÖ etablerer i samarbejde med kokketeamet på Alchemist et omfattende træningsprogram for alle ansatte, så kokkene kan skabe de bedst mulige resultater.

    “Vi vil ikke lære dem at lave mad, vi vil lære dem at udnytte udstyret rigtigt,” siger Martin Vestergaard Sørensen, Sales & Culinary Support hos HOUNÖ A/S. Han skal som faguddannet kok stå i spidsen for træningsprogrammet.

    Her bliver kokkene introduceret til de mange funktioner, som HOUNÖs ovne er i stand til at levere. Man kan f.eks. styre blæserens hastighed fra 300 til 1400 omdrejninger i minuttet. Ovnene kan dermed håndtere alle former for bagværk.

    “Det er vigtigt at kunne styre varmluftstilstrømingen for at skabe en præcis og ensartet bagekvalitet,” forklarer Martin Vestergaard Sørensen.

    Han har arbejdet på en række danske toprestauranter, før han tiltrådte i Hounøs service- og salgsteam for at være med til at levere måske nogle af verdens bedste ovne til restauranter og hoteller både i Danmark og i udlandet.

    “Vi ved, at HOUNÖs produkter kan matche selv de største ovnproducenter i verden både på funktionalitet og driftssikkerhed. Det er ikke tilfældigt, at Alchemist har valgt HOUNÖ som leverandør, og når vi sælger produkter internationalt, så mærker vi, at det er et kvalitetsstempel, at ovnene er produceret i Danmark,” siger Martin Vestergaard Sørensen.

    Hos Alchemist er chefkok og indehaver, Rasmus Munk, begejstret.

    “Vi har valgt de avancerede ovne, fordi de er de bedste på markedet. Ganske enkelt. Hounö satser massivt på innovation, og det passer perfekt til vores tankegang her på restauranten,” siger han.

    Martin Vestergaard Sørensen fremhæver også, at større restaurantkæder, der måtte have brug for at levere nøjagtig den samme kvalitet på alle restauranter, centralt kan distribuere opskrifter til samtlige ovne, blot ved hjælp af et klik.

    “Det er en af de features, der sikrer kvalitetsstyring. Man kan samtidig arbejde med automatisk servicefunktion, så f.eks. restaurantkæder sparer tid og penge på service,” siger Martin Vestergaard Sørensen.

    Kontakt:

    Morten Ammentorp Nielsen
    President, HOUNÖ A/S
    Mobil: +45 87 11 47 11
    E-mail: mn@houno.com

    Berit Jessen
    VP Sales & Marketing, HOUNÖ A/S
    Mobil: +45 20 69 14 88
    E-mail: blj@houno.com

    Martin V. Sørensen
    Sales & Culinary Support, HOUNÖ A/S
    D: +45 87 11 47 29
    Mobil: +45 40 57 75 29
    E-mail: mvs@houno.com

    Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/dansk-ovnproducent-lander-stor-ordre-hos-kobenhavnsk-toprestaurant?releaseId=13576948