Isco header et point hjem til Real Madrid

Real Madrid snublede lørdag aften i den bedste spanske fodboldrække, da holdet spillede 1-1 ude mod Athletic Bilbao.

Athletic Bilbao kom foran 1-0 efter lidt over en halv time, da offensivspilleren Iker Muniain tæt på mål fik skovlet bolden ind over stregen.

Føringen holdt helt indtil midten af anden halvleg. Så svarede Real Madrid tilbage.

Den spanske midtbanespiller Isco, der var blevet skiftet ind i stedet for Luka Modric to minutter forinden, headede 1-1-udligningen ind efter 63 minutter.

Oplægget stod Real Madrid-stjernen Gareth Bale for, efter at waliseren nåede til baglinjen ude i højre side af banen.

Flere mål blev der ikke scoret i kampen.

Dermed mistede Real Madrid et skridt i topstriden, hvor FC Barcelona fører med 12 point efter fire kampe.

Real Madrid har på andenpladsen ti point efter fire kampe.

Tidligere lørdag spillede Valencia 0-0 på hjemmebane mod Real Betis.

Den danske midtbanespiller Daniel Wass blev skiftet ind efter 14 minutter og spillede resten af kampen for Valencia.