Magnussen blandt de hurtigste: Jeg har en god følelse

    Racerkøreren Kevin Magnussen sætter i denne uge nogle af de hurtigste omgangstider i forbindelse med en Formel 1-test i Barcelona.

    Mandag var den danske Haas-kører fjerdehurtigst af alle, og det samme er tilfældet efter tirsdagens tidlige testtræning.

    Magnussen har en god fornemmelse. Men han mener ikke, at tiderne kan bruges til det store.

    – Det er bedre end at være sidst. Men det er også dårligere end at være først, siger danskeren om de hurtige testtider.

    – Det er svært at sige, hvad folk kører med af benzin og motor. Man ved ikke, hvad de tester.

    – Der er nok nogle, der langt fra giver fuld gas endnu, siger han.

    På grund af de store ændringer i Formel 1-reglementet, der generelt giver bilerne mere fart, kan Kevin Magnussen heller ikke trække på sine erfaringer fra tidligere år.

    – Jeg har en positiv følelse. Bilen føles rigtig god, men jeg har ikke noget at måle det op imod.

    – Så jeg kan ikke sige, at vores bil føles rigtig god i forhold til sidste år. Jo, det gør den, men det er der en grund til, fortæller han med henvisning til den nye generation af Formel 1-biler.

    Tirsdagens tidlige test gik næsten efter planen bortset fra en pause på omkring to timer, hvor setuppet på Haas-raceren skulle ændres. Kevin Magnussen nåede at køre 36 omgange.

    – Vi har prøvet lidt flere ting og fået nogle svar.

    – Vi havde planlagt flere runder, men der var en setup-ændring, der drillede lidt og tog lidt ekstra tid. Det forsinkede os en lille smule, men det er blandt andet derfor, at vi er her, siger Magnussen.

    Formel 1-testen fortsætter fra klokken 14 til 18. Onsdag og torsdag er det danskerens nye holdkammerat, Romain Grosjean, der sidder bag rattet i Haas-raceren.

    /ritzau/