FCM-træner er optimist før Final4 trods EM-slitage

    FCM Håndbold har torsdag aften muligheden for at spille sig i finalen i pokalturneringen for femte år på stribe.

    De forsvarende pokalvindere skal møde Viborg HK i semifinalen ved Final4-stævnet i Jysk Arena i Silkeborg.

    FCM Håndbold stiller op med en del spillere, der for nylig var med ved EM i Sverige. Cheftræner Kristian Kristensen forventer uanset hvad en stærk indsats af sit hold.

    – Kan vi fortsætte det spor, vi slap i november, så tror jeg på en sejr til FCM. Her så vi stærke ud som enhed.

    – Men det handler om ydmyghed. Der venter os to kampe i dette Final4-forløb, og vi fokuserer 100 procent på den første kamp mod Viborg, siger træneren til FCM Håndbolds hjemmeside.

    FCM Håndbold havde danskerne Stine Jørgensen og Trine Østergaard, svenske Sabina Jacobsen og Linn Blohm samt den norske EM-guldvinder Veronica Kristiansen med ved slutrunden i Sverige.

    – Vi har en halvdel, som er nedbrudte fra EM og skal bygges op igen, samt en halvdel som har knoklet hårdt på med træning hjemme og er toptunede.

    – Det miks skal vi have udlignet hurtigst muligt, så holdet topper som enhed. Samtidig glæder vi os rigtig meget til at skulle på banen igen med forhåbentlig god opbakning på tilskuerrækkerne, siger Kristian Kristensen.

    FCM Håndbold og Viborg HK mødes torsdag klokken 20. Forinden har TTH Holstebro og Randers HK mødt hinanden i den første semifinalekamp.

    Fredag spilles finalen og kampen om tredjepladsen.

    /ritzau/