Esbjerg-profil og Rafael van der Vaart venter barn

    Team Esbjergs håndboldprofil Estavana Polman og fodboldstjernen Rafael van der Vaart fra FC Midtjylland skal være forældre.

    Polman er gravid og skal føde mod slutningen af første halvår i 2017.

    Det meddeler 24-årige Polmans danske klub i en pressemeddelelse tirsdag.

    Heraf fremgår det også, at den hollandske landsholdsspillers håndboldsæson dermed er forbi, men at hun samtidig forlænger samarbejdet med klubben efterfølgende.

    VM- og EM-sølvvinderen vil således også i sæsonen 2017-2018 spille i Team Esbjerg.

    – Vi har kendt til Estavanas graviditet i nogle uger og glæder os på hendes vegne over, at hun venter sit første barn.

    – Vi har i nogen tid været i dialog om en forlængelse af aftalen med hende og er meget tilfredse med, at Estavana har tilkendegivet, at hun ønsker at fortsætte i Team Esbjerg, siger sportschef Thomas Hylle.

    Han forventer inden for få dage at kunne offentliggøre navnet på en ny bagspiller til truppen, så bredden kan være intakt i det tætte kampprogram, der venter.

    Graviditeten kommer nemlig rent sportsligt på det værst tænkelige tidspunkt for klubben.

    – Fraværet af Estavana kommer på det værst tænkelige tidspunkt, og vi står nu over for et betydeligt sværere forår med anden halvdel af grundspillet og de afgørende kampe om medaljer i Primo Tours Ligaen samt hovedrunden i Champions League.

    – Til gengæld glæder vi os til at se hende tilbage i en stærk udgave til den nye sæson, siger cheftræner Lars Frederiksen.

    /ritzau/