Fodboldspilleren Rasmus Falk lukker buh-råbene ude


    OB’s største profil de seneste år er utvivlsomt offensivspilleren Rasmus Falk. Til sommer er det dog slut med OB for Falk. I vinterpausen har han underskrevet en kontrakt med FC København, hvor han tiltræder til sommer.

    Det er ikke blevet vel modtaget af OB’s fans, og der var da også spredte mishagsytringer mod Falk, da OB fredag tog hul på forårssæsonen hjemme mod AGF.

    – Det var nok lidt, som jeg forventede. Selvfølgelig kunne man høre lidt, og alt andet havde nok også været mærkeligt, men jeg prøver altid at lukke både det gode og det dårlige ude, når jeg spiller, siger Rasmus Falk.

    – Jeg var glad for at være tilbage og spille, og jeg mærkede ikke noget specielt. Når jeg spiller, glemmer jeg lidt de ting, der er omkring mig. Så handler det om at være i min zone, og det var jeg også mod AGF.

    Spørgsmål: Omstændighederne taget i betragtning, var kampen så en, der bare skulle overstås for dig?

    – Nej, det synes jeg egentlig ikke. Jeg tænkte på kampen, som var det en kamp som alle andre. Det er altid specielt med en forårspremiere, og der har da også været en masse snak omkring mig i forhold til i tidligere pauser.

    – Så på den måde kan man godt sige, at det var specielt. Men når der først er fløjtet op, er det, at det var en premiere, og alt det, der havde været op til, ligegyldigt.

    24-årige Rasmus Falk har spillet i OB siden 2005.

    Han kom dengang til klubben fra Middelfart, hvor han spillede sammen med den nuværende landsholdsspiller Christian Eriksen.

    Før kampen mod AGF bragte TV3 Sport historien om, at OB i kontraktforhandlingerne med Rasmus Falk tilbød profilen en lønnedgang.

    – Hvis man sætter det lidt på spidsen, kan man nærmest sige, at OB “tvang” Rasmus til at skifte klub, da alternativet, nemlig at blive, simpelthen ikke var attraktivt, siger fodboldekspert Poul Hansen til TV3 Sport.

    /ritzau/