Topholdet Aalborg banker GOG og stormer videre

Aalborg Håndbold har taget på GOG.

Lørdag slog nordjyderne sidste sæsons fynske guldrivaler for femte kamp i træk, da det blev til en sejr på 32-26 i Gigantium i Aalborg.

Sejren er Aalborg 11. i træk i ligaen og bringer de forsvarende mestre op på 27 point på førstepladsen. Det er otte point mere end nummer to, TTH Holstebro, der dog har spillet en kamp færre.

GOG’s vicemestre har 16 point på tabellens syvendeplads.

Første halvleg lørdag var en tæt affære. GOG indledte målscoringen og havde i den første periode en lille fod foran, men så tog Aalborg teten og kom foran 7-5. GOG svarede igen, inden nordjyderne sluttede halvlegen af med en god periode, der sendte dem til pause foran 18-15.

Der stod Aalborg på det hele i anden halvleg. Henrik Møllgaard sendte de forsvarende mestre foran 22-16 efter lidt over fem minutter, og hjemmeholdet var i kontrol.

GOG kom op på minus fire mål, men tættere på kom fynboerne aldrig. Med fem minutter tilbage var Aalborg igen foran med seks, og så var kampen så godt som lukket.

Udeholdets Lasse Møller blev topscorer med 11 mål.

Senere lørdag leverede Lemvig-Thyborøn en mindre sensation, da det hjemme lykkedes at slå Skjern 27-24 efter at have været bagud 13-14 ved pausen.

Det var blot anden gang i sæsonen, at Lemvig-Thyborøn kunne gå fra banen med to point, og det sluttede samtidig en stime på 11 kampe i træk uden sejr.