Svimmel Zverev taber ketsjer ud blandt publikum i sejr

    Den tyske tennisstjerne Alexander Zverev spillede sig onsdag videre til tredje runde af turneringen Shanghai Masters med 7-6, 7-6 over Jeremy Chardy i en kamp med flere bemærkelsesværdige øjeblikke.

    22-årige Zverev, der ligger nummer seks på verdensranglisten, nåede undervejs i opgøret at tabe sin ketsjer ud blandt publikum, slå en bold i ansigtet på en kameramand og få behandling for svimmelhed.

    Ketsjeren tabte han i andet sæts tiebreak, da han mistede grebet om den og slyngede den ud blandt tilskuerne, uden at nogen tilsyneladende blev ramt.

    – Ketsjeren bevægede sig for hurtigt og fløj omkring ti rækker op, så jeg håbede, at jeg ikke ramte nogen. Det var helt sikkert ikke med vilje, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

    En kameramand tog det med et smil, da tyskeren afgjorde en duel ved at smashe bolden i gulvet ved nettet, og bolden sprang direkte op i kameramandens ansigt.

    Han undskyldte efterfølgende for det uheldige slag.

    Zverev selv var ikke helt på toppen i opgøret, selv om han trak sig sejrrigt ud. I første sæt blev han tilset af en læge.

    – Jeg følte mig en smule svimmel, og det drejede lidt rundt i mit hoved. Men lægen talte ikke særlig godt engelsk, og han ville bare give mig piller, så jeg sagde, at jeg ikke ville tage piller og se, om jeg fik det bedre, siger den tyske tennisspiller.

    Undervejs i opgøret smadrede Zverev også sin ketsjer, hvilket han også gjorde i sidste uges kamp mod Stefanos Tsitsipas.

    I næste runde af Shanghai Masters møder Zverev russeren Andrey Rublev.

    /ritzau/