Skiltetyv smagte politihunds tænder


    Det er ufatteligt dumt at forsøge at løbe fra en politihund, det ender for det meste som en smertefuld oplevelse. Således endte det også søndag morgen for en skiltetyv i Hillerød

    Tidligt søndag morgen forsøgte et par ballademagere at stjæle et gadeskilt fra en bager på Helsingørsgade i Hillerød, og det gik ikke stille for sig. Kort forinden havde skiltetyvene været indblandet i noget slagsmål på Café Hoe, har vidner oplyst til Nordsjællands Politi.

    Udenfor bagerforretningen på Helsingørsgade forsøgte de to unge mænd at stikke af med bagerens skilt. Bageren forsøgte selv at stoppe tyvene, men det lykkedes ikke.

    En af Nordsjællands Politi’s hundepatruljer kom pludselig forbi stedet, betjentene råbte skiltetyvene an flere gange uden de to unge mænd dog stoppede af den grund.
    Det gjorde at en af patruljens hunde blev sendt efter de to flygtende mænd, og en 22-årig mand fra Helsinge endte med et sæt tænder i låret og en tur i asfalten, det skete kl. 05.16. Den 22-årige mand måtte en tur forbi skadestuen hvor han fik sit hundebid vasket og renset.