Politiet på hashjagt


    Politiet fik torsdag held med at fange to personer som var i besiddelse af hash. En blev taget i Holbæk med et halvt gram hashmix og en anden blev taget i Jyderup med en klump hash på 27 gram og lidt skunk.

    Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

    Torsdag morgen ransagede specialpatruljen fra lokalpolitiet i Holbæk bopælen hos en 34-årig mand fra Kirke-Eskilstrup på grund af mistanke om besiddelse af euforiserende stoffer.

    Ved ransagningen fandt politiet en joint, ca. ½ gram potmix og 7 jagtpatroner. De fundne effekter beslaglagde politiet som bevis for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer samt våbenloven, som den 34-årige blev sigtet for overtrædelse af. Han vil høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham afgøres.

    Senere torsdag formiddag ransagede specialpatruljen dernæst bopælen hos en 40-årig mand fra Jyderup på grund af mistanke om besiddelse af euforiserende stoffer.

    Ved denne ransagning fandt politiet 27 gram hash, 4 gram pot, 8 gram skunk og en enhåndsbetjent foldekniv med låsbar klinge og bladlængde på 8 cm. Disse effekter beslaglagde specialpatruljen også som bevis for overtrædelse af både lov om euforiserende stoffer og våbenloven. Politiet sigtede den 40-årige for disse overtrædelser, som han vil høre nærmere om, når de skal afgøres.