Kraftig brand i villa: Beboeren fundet indebrændt

Et hus på Boserupvej i Humlebæk brændte natten til torsdag ned til grunden, og Nordsjællands Politi formodede at husets beboer var hjemme, da branden brød ud. Manden blev torsdag fundet omkommet i det udbrændte hus.

Anmeldelsen om den voldsomme brand indløb kl. 02.34 og politi, brandvæsen og ambulancer var kort efter fremme på stedet hvor huset blev fundet fuldstændig overtændt.

Over 10 meter høje flammer slikkede allerede op gennem taget, og under slukningen er hele tagkonstruktionen kollapset, og styrtet ned indvendigt i huset der har lidt massive skader.

Brandkøretøjer fra Helsingør Kommunes Beredskab og fra Nordsjællands Brandvæsen kæmpede mod flammerne natten igennem, men huset havde på ingen måde været muligt at redde. Ilden har formentlig været i gang i længere tid, før den er brudt frem og blevet så kraftigt at naboer eller forbipasserende har opdaget branden.

Nordsjællands Politi oplyste ved 6-tiden at man formodede at husets beboer var hjemme i det nu udbrændte hus da ilden brød ud.

I løbet af formiddagen blev huset gennemgået af brandmandskabet og politiets teknikere, her fandt man så liget af den 86-årige mandlige beboer i ruinen.

Årsag til branden er endnu ikke klarlagt, og teknikere skal fortsat undersøge brandstedet.