To unge mænd dræbt i voldsom soloulykke


AMAGERHUSE: To unge mænd forulykkede med høj hastighed i landsbyen Amagerhuse, lidt udenfor Hundested. Den ene blev dræbt på stedet, mens den anden afgik ved døden lørdag eftermiddag.

De dræbte er to unge mænd på blot 18 og 19 år, dødsulykken skete omkring klokken 02.05 da føreren af bilen mistede kontrollen over køretøjet på Amtsvejen, lige efter krydset til Sølagervejen.

Bilen er tydeligvis kommet med en anseelig fart, og starter med at skride ud henover 80-90 meter vejbane og over i modsatte vejbane, her kolliderer den angiveligt sidelæns med en lygtepæl der rives op ad jorden og smides 25-30 meter væk.

Bilen fortsætter delvist baglæns ind i huset hvor den smadrer hele endevæggen fuldstændig, og fjerner et stort stykke af begge sidevægge på huset – passageren i bilen sidder fastklemt og er dræbt på stedet.

Beboerne i huset vågner med det voldsomme brag, og løber straks ud til den knuste bil.

– Der var ikke noget vi kunne gøre for den ene, det var tydeligt at han var død på stedet, og heldigvis var hjælpen hurtigt fremme. Det var et rigtig modbydeligt syn, forklarer en af de rystede beboere til Kriminalmagasinet Politirapporten, lørdag eftermiddag.

Begge beboere lå og sov i husets soveværelse, som ligger i en seperat bygning ved siden af det hus som blev påkørt, og priser sig lykkelige over at bilen ramte som den gjorde.

– Bare lidt mere til højre, så var bilen endt direkte inde i soveværelset hos os – det havde ingen af os overlevet, siger den rystede mandlige beboer på stedet.

Det lykkes for redningsmandskabet at komme ind i bilen og få klippet føreren ud af bilvraget trods nedstyrtningsfaren, og han bliver fløjet direkte til Rigshospitalets Traumecenter i København hvor han i første omgang meldes i yderste livsfare.

Den dræbte blev først klippet fri af den knuste bil ved 8-tiden lørdag morgen, først her var arbejdet med at sikre huset mod sammenstyrtning overstået og man kunne trække bilen sikkert ud, så redningsfolkene kunne komme til liget af den unge mand.

Nordsjællands Politi har lørdag eftermiddag oplyst at den hårdt kvæstede unge mand afgik ved døden på Traumecentret ved 15-tiden, lørdag eftermiddag og at de pårørende til de to dræbte er blevet underrettet.