Knivoverfald ved Bakken: 14-årig dreng dolket to gange

KLAMPENBORG: En blot 14-årig dreng er mandag aften blevet stukket i maven to gange med en kniv, knivstikkeriet skete i forbindelse med et klammeri mellem to grupper af unge. Et af knivstikkene kan være livstruende, oplyser Nordsjællands Politi.

Der blev slået alarm til 1-1-2 om knivstikkeriet mandag aften kl. 21.46, og politiet er massivt til stede på gerningsstedet.

Vidner på stedet har overfor Nordsjællands Politi forklaret at balladen startede ved at to grupper med fem-seks unge kom uoverens med hinanden ved radiobilerne.

- Det udvikler sig så, og der er en af de unge, som trækker en kniv og stikker en anden. En ung mand er blevet stukket to gange, siger vagtchefen for Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Nordsjællands Politi har overfor Ritzau bekræftet at et af knivstikkene kan være livstruende.

Den sårede unge mand er med udrykning kørt direkte på Rigshospitalets traumeafdeling til behandling, han var ved bevidsthed, men der er ikke yderligere oplysninger om hans tilstand sent mandag aften.

Politiet har afspærret et stort område, og teknikere undersøger nu gerningsstedet. Der er ligeledes sikret videoovervågningen fra Bakken, som er massiv og tidligere har vist sig særdeles effektiv.

Politiet efterlyser nu knivstikkeren, der beskrives som A; mand, 14 - 15 år, indvandrerbaggrund, 180 cm høj, iført mørk hættetrøje, kort sort hår og med mørkeblå joggingbukser.