Tricktyve stjal samvittighedsløst fra ældre kvinder


Arkivfoto


ODDER: Det var medarbejderne i Aldi på Banegårdsgade i Odder, der i går hjalp en 90-årig kvinde med at anmelde et tricktyveri, som netop havde fundet sted uden for butikken.

Den 90-årige kvinde forklarede, at hun netop havde været inde i butikken at handle, da hun kl. 15.15 blev passet op af tre kvinder. Da hun passerede hjørnet med sin rollator, blev hun mødt af en kvinde, som stak et buket roser op i ansigtet på hende og sagde, at de var til hende.

Imens rodede de to øvrige kvinder i den 90-åriges poser og taske, som lå i kurven forrest på rollatoren. Den 92-årige forklarede, at hun slog blomsterne væk og bad kvinderne gå væk, da hun godt vidste, at der var tale om et tricktyveri. De tre kvinder forsvandt derefter fra stedet i ukendt retning.

Ifølge den 90-årige var kvinderne iført sort tøj og havde mørkt hår.

Efter episoden gik den 90-årige tilbage til Aldi, hvor personalet var behjælpelig med at kontakte politiet. Hun havde fået stjålet sin pung, der indeholdt et mindre pengebeløb.

Senere på dagen i Åbyhøj…
Senere på dagen var en ældre kvinde udsat for en lignende episode ved Aldi i Åbyhøj. Kvindens datter anmeldte, at hendes mor havde været udsat for et tricktyveri sent på eftermiddagen.

Her var der også tale om, at den ældre kvinde var blevet antastet af tre kvinder, og her havde den ene af kvinderne slået ud efter hende.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, som kan have set de to episoder, eller set kvinderne i området, på 114. Østjyllands Politi kan ikke afvise, at der er tale om den samme gruppe af kvinder.