Barmhjertig samaritaner var gemen tricktyv


Arkivfoto


BJÆVERSKOV: Tirsdag Kl. 11.16 henvendte en 89-årig kvinde fra Bjæverskov sig til politiet for at anmelde, at hun havde fået stjålet sine smykker.

Tirsdag kl. ca. 10.15 havde en mand banket på hendes dør for at informere hende om, at han havde forhindret nogen i at stjæle hendes el-scooter omkring midnat, og at han vidste, at naboen havde fået stjålet nogle smykker.

Manden blev lukket ind og gik søgende rundt for at kontrollere, om der var sket opbrydning af vinduerne. Han spurgte flere gange, om hun var sikker på, at hun nu også havde sine smykker, hvorefter den 89-årige fremtog sine smykker fra gemmestedet og lagde dem retur.

Den 89-årige blev bedt om at skrive en seddel, som manden ville sætte på el-scooteren, således at en anden person senere ville komme forbi for at kontrollere, om den virkede.

Manden forlod kort efter stedet, men da den 89-årige efterfølgende kontrollerede, om sedlen nu var anbragt el-scooteren, kunne hun ikke se nogen papirlap.

Den 89-årige kontaktede efterfølgende naboen, som ikke havde fået stjålet sine smykker, hvorefter de i fællesskab fandt ud af, at den 89-årige havde fået stjålet sine smykker.

Manden blev beskrevet som:
A: Mand, Dansk af udseende, 35-40 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: kasket, lang overfrakke. Han var velsoigneret og talte meget høfligt.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.