Spædbarn fundet gravet ned i boligkvarter


GLOSTRUP: En rød trøje som stak op ad jorden har mandag eftermiddag udløst en stor politi indsats i det grønne område mellem Brinken og Stubben. Det var nogle håndværkere, som fik øje på tøjet og slog alarm til politiet.

Lidt før kl. 14 modtog Københavns Vestegns Politi en anmeldelse om et mistænkeligt fund ved et grønt område ved Brinken i Glostrup. Undersøgelser på stedet viste, at der er tale om et spædbarn, som har været dødt i nogen tid og var gravet ned.

Efterforskere har foretaget en række undersøgelser på findestedet, der afholdes ligsyn og en obduktion og videre efterforskning skal søge at afdække hændelsesforløbet og omstændighederne bag barnets død og dets identitet.

– Vi er på et meget tidligt stadie i efterforskningen, kender endnu ikke dødsårsagen og må derfor vente med at frigive flere detaljer. Har nogen en viden om et spædbarn, som er forsvundet, eller kan bidrage med oplysninger i øvrigt, så hører vi gerne fra dem, siger efterforskningsleder Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.