Romaer stjal campingvogne: Nu jages de i hele landet via Facebook

KNEBEL: Et par romaer havde held til at luske to campingvogne ud af hænderne på en gæv jyde. Det fandt han sig ikke i og det har udløst en regulær menneskejagt på tyvene, som endda har truet med at brænde campingvognene af - fordi ejeren har tilladt sig at efterlyse de stjålne vogne.

- Jeg har mistet to campingvogne til to norske familier, der har vist sig at være Romaer. Har i lyst til at finde dem, så bliver Politiet, forsikringsselskabet og ikke mindst jeg meget glad, fortæller Ole Vendelbo i et opslag på Facebook.

I sin efterlysning har Ole lagt billeder ud af de to stjålne campingvogne, og de ID-papirer som de langfingrede romer benyttede sig af, og det fik tyvene til at true med at brænde campingvognene af med mindre billederne blev fjernet.

Ole Vendelbo tilbød ifølge Ekstra Bladet, at de kunne aflevere campingvognene hvorefter han så ville fjerne efterlysningen af de langfingrede tyveknægte - men det tilbud har tilsyneladende ikke passet tyvene.

Campingvognene har en værdi på 200.000, og søndag aften er de sidst blevet set i Roskilde.

- De befinder sig sikkert i en "Roma-lejr", så hvis i ved hvor der kan være sådan en eller flere, så giv mig gerne et kald på tlf. 28 40 02 07, slutter Ole sin efterlysning.

Politiet har dog bedt Ole om at fjerne ID-billederne på tyvene fra sin efterlysning, men Ole Vendelbo understreger at politiet får alle tip tilsendt med det samme - men skulle man nu få øje på de to stjålne campingvogne - så kontakt politiet på 1-1-4 med det samme.