Ny tiltale mod sexmonster: Har forsøgt at dræbe den 13-årige pige


Arkivfoto


Anklagemyndigheden ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har rejst tiltale mod en 32-årig mand.

Han har siden april 2023 har været varetægtsfængslet.

Han er sigtet for at have begået en række forhold mod Emilie Meng, en 15-årig efterskoleelev i Sorø og en dengang 13-årig pige i Kirkerup.

I sagen om den 13-årige er han tiltalt for at have udsat hende for langvarig frihedsberøvelse og voldtægt.

Han er dertil også blevet tiltalt for at have forsøgt at dræbe hende.

Desuden er han tiltalt for at have udsat Emilie Meng for langvarig frihedsberøvelse og voldtægt samt at have dræbt hende.

Dertil er han sigtet for at have forsøgt langvarigt at frihedsberøve af efterskoleeleven fra Sorø og for at have forsøgt at voldtage hende.

”Tiltalen er rejst på baggrund af en grundig og objektiv vurdering af sagens omfattende materiale. Med tiltalerejsningen og i forbindelse med den kommende retssag, der starter op i Retten i Næstved i maj, vil hidtil ikke kendte oplysninger fra straffesagen blive tilgængelige for offentligheden. Vi håber, at formidlingen af sagen vil ske med fornøden respekt for de meget unge ofre og deres pårørende. Vi vil samtidig understrege, at der i dag alene er rejst tiltale, og at det i sidste ende vil være op til retten at vurdere, om den 32-årige mand er skyldig”, siger chefanklager Marie Bindslev.

Straffesagen er berammet til hovedforhandling ved Retten i Næstved i maj og juni 2024. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har indtil da ikke yderligere kommentarer til sagen.