Stort politiopbud ved uddannelsescenter: 25-årig mand stukket ned med kniv


HELSINGE: Nordsjællands Politi var mandag formiddag massivt til stede i området omkring Ridebanevej i Helsinge bag Nordstjerneskolen og nær FGU og UU-Gribskov. En 25-årig mand var stukket med kniv, og er blevet kørt på hospitalet til behandling.

Nordsjælland Politi rykkede talstærkt ud til Udannelsescentret på Ridebanevej, mandag formiddag kl. 09.25, efter alarmopkald om knivstikkeri på stedet, hvor en var ramt.

Ambulance og politi var hurtigt fremme på stedet, hvor det viste sig at den knivstukne person kun var lettere skadet, angiveligt ved et sår i det ene ben.

Gerningsmanden var forduftet fra stedet ved plitiets ankomst, men Nordsjællands Politi oplyser at den sårede 25-årige mand og gerningsmanden formentlig har et forudgående kendskab til hinanden.

På gerningsstedet havde betjentene hurtigt afspærret et større område omkring Udannelsescentret på Ridebanevej, og flere politihunde var ude og lede i området efter den kniv som knivstikkeren har benyttet. En betjent var også oppe på taget af bygningen for at se efter kniven – den blev angiveligt ikke fundet trods indsatsen.

Den sårede 25-årige mand var i lang tid på stedet, og blev først kørt væk i ambulancen kort før kl. 11.00 hvor afspærringerne stort set samtidig blev ophævet på stedet. En patruljevogn fulgte ambulancen mod Hillerød Hospital hvor den 25-årige mand behandles for sit sår efter knivstikkeriet.

Den 25-årige mand humpede selv ud til ambulancen, så der har ikke været tale om nogen form for livstruende eller alvorligt knivstik.

“Sagen bliver nu efterforsket nærmere, og vi har ikke yderligere oplysninger eller kommentarer”, oplyser Nordsjællands Politi på Twitter.