To anholdt for knivstikkeri i Åbyhøj


Østjyllands Politi har natten til mandag anholdt to personer, som er mistænkt i forbindelse med et knivstikkeri i Åbyhøj i Aarhus søndag aften. Det oplyser politiet til Ritzau.

– De skal nu afhøres, og der skal foretages yderligere efterforskning, inden der vil blive taget stilling til, om de skal fremstilles i grundlovsforhør, fortæller kommunikationsrådgiver Jakob Christiansen.

Knivstikkeriet skete på en tankstation på Silkeborgvej i Åbyhøj søndag aften. Politiet modtog anmeldelsen klokken 20.46.

Offeret blev kørt til behandling på hospitalet og er i nattens løb blevet udskrevet. Ifølge de første meldinger fra politiet tydede heller intet da på, at han skulle være kritisk såret.

Det er nu op til anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi at vurdere, om de to personer skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, eller om de skal løslades.

Politiet må i udgangspunktet kun holde folk frihedsberøvet i 24 timer. Skal frihedsberøvelsen opretholdes ud over det, så skal det godkendes af en dommer.

/ritzau/