Politiaktion totalt mørkelagt i Aabenraa


Syd- og Sønderjyllands Politi har søndag aften været talstærkt til stede ved Reberbanen i Aabenraa – og det er stort set alt hvad politiet vil sige om aktionen.

Som det kan ses i videoen, så arbejder der teknikere på Reberbanen – enten i eller ved en eller flere lejligheder i stueplan.

En kilde har overfor Local Eyes oplyst, at der skal være blevet skudt på en bus fra Sydtrafik, hvilket delvist bekræftes af personer som har hørt nogle knald i området.

Andre hævder at flere personer skal være dræbt på en adresse på Reberbanen, de mange rygter om hvad der reelt er sket opskræmmer folk i området og politiets tavshed er absolut ikke med til at gøre borgerne trygge. Alligevel fastholder politiet en stærkt utryghedsskabende tavshed – borgerne ikke må vide noget om, hvorfor politiet så massivt er rykket ind i området.

Tidligere blev der set både ambulancer, akutlæger og svært bevæbnet politi i området hvor teknikere nu arbejder – men hvad der reelt er sket vil politiet på ingen måde oplyse til offentligheden, natten til mandag. Ved 1-tiden natten til mandag oplyser vagtchef Ole Aamann til Ritzau, at politiet ikke ønsker at fortælle noget om aktionen før tidligst mandag morgen.