Betjente finder blødende knivoffer ved voldsom brand


En voldsom brand hærger en bygning på Michael Drewsens Vej i Højbjerg ved Aarhus. Branden gjorde at betjente fandt en blødende mand på jorden.


Politiet er massivt til stedet ved en voldsom brand i Højbjerg ved Aarhus. Her fandt betjente en ung, som lå blødende på vejen.

Den voldsomme brand, som torsdag eftermiddag hærger en bygning på Michael Drewsens Vej i Højbjerg ved Aarhus, førte omkring klokken 13:30 betjente til et knivoffer som lå blødende på jorden.

– En patrulje blev opmærksom på en 23-årig mand, der lå på jorden og blødte fra den ene side. Det viste sig, at manden var blevet stukket med en kniv under sin ene arm, lyder det i en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi.

Det 23-årige knivoffer blev straks sendt til skadestuen og er derefter overflyttet til Aarhus Universitetshospital i Skejby, hvor han lige nu ligger operationsbordet.

Hans tilstand er for nuværende ukendt.

Østjyllands Politi er i øjeblikket i gang med at efterforske knivstikkeriet og arbejder på at finde gerningsmand/-mændene.

Politiet kender på nuværende tidspunkt ikke motivet for knivstikkeriet, men der er pt. intet, der tyder på, at der er nogen sammenhæng mellem knivstikkeriet og branden på Michael Drewsens Vej.


Mere TV fra branden