22-årig tiltalt for drab på rapper i Taastrup

  Når en 22-årig mand på et endnu ikke fastlagt tidspunkt skal forsvare sig mod anklager om drabet på rapperen Milan Rahim, kommer han til at sidde i en sælsom dobbeltrolle. For ud over at være tiltalt for at have dræbt en 19-årig mand, er han selv offer i sagen.

  Det hele drejer sig om et knivopgør, der fandt sted i Cederlunden i Taastrup i november sidste år. Her har anklagemyndigheden nu rejst tiltale mod fire mænd.

  Ved slagsmålet blev den 19-årige Milan Rahim, som lavede rapmusik under kunstnernavnet Milan, stukket i brystet. Han afgik ved døden to dage efter.

  Politiets efterforskning peger på, at en i dag 22-årig mand, førte kniven, som dræbte Milan Rahim. Men den 22-årige blev selv alvorligt såret under opgøret mellem de to grupper.

  Tre andre mænd er i den forbindelse tiltalt for drabsforsøg mod den 22-årige. De tre - mener politiet - var i samme gruppe som Milan Rahim.

  Sagen vil blive behandlet ved et nævningeting i Retten i Glostrup. Retten har endnu ikke fastlagt, hvornår retssagen kommer til at foregå.

  /ritzau/