27-årig mand fundet død efter bytur


Efter en kort, intens eftersøgning fandt Nordjylland Politi i eftermiddag den 27-årige mand, som politiet tidligere i dag havde søgt efter, afgået ved døden.

De pårørende er blevet underrettet.

Den afdøde 27-årige mand blev fundet på Nibevej sydøst for Aalborg omkring kl. 17.15 i dag, den 18. juli 2022.

Det oplyser lederen af efterforskningsarbejdet, vicepolitiinspektør Niels Kronborg, der understreger, at politiet på nuværende tidspunkt arbejder ude på findestedet.

”Vores opgave lige nu er klarlægge de nærmere omstændigheder omkring dødsfaldet. Derfor kan vi ikke lige nu komme med yderligere detaljer. Men jeg kan dog sige, at i forbindelse med dette arbejde vil man kunne se et større opbud af politifolk og køretøjer ude på findestedet og andre steder i og omkring Aalborg,” siger vicepolitiinspektør Niels Kronborg.

Politiets foretager en række tekniske undersøgelser på og omkring findestedet, ligesom politiets efterforskere har en række afhøringer og andre undersøgelser foran sig.

”Vi skal have et helt klart billede stykket sammen af omstændigheder omkring fundet af den 27-årige, og det er et arbejde, der tager tid,” siger Niels Kronborg, som opfordrer alle med relevant information i sagen om at henvende sig til politiet på telefon 114, især søges oplysninger, der kan bidrage til at kortlægge den 27-åriges færden fra lørdag aften den 16. juli.

”Når vi har mulighed for at frigive ny information fra efterforskningen, så vil vi gøre det,” understreger vicepolitiinspektør Niels Kronborg.

.