Fjerde person anholdt i drabssag fra Silkeborg


  Arkivfoto


  En 40-årig mand er blevet anholdt i en sag om knivdrab på en 54-årig mand i Silkeborg, der fandt sted tilbage i januar. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi onsdag.

  Den 40-årige, der er den fjerde person, som risikerer at blive fængslet i sagen, fremstilles i grundlovsforhør onsdag formiddag. Det sker ved Retten i Viborg.

  To mænd og en kvinde sidder i forvejen fængslet i sagen. Det har de alle gjort i flere måneder.

  Den 54-årige blev fundet død i en lejlighed på Langelinie i Silkeborg i midten af januar i år, efter at en person var blevet bekymret over, at manden ikke var dukket op til en aftale.

  Personen forsøgte at tage kontakt til manden på bopælen, men da det ikke lykkedes, blev der i stedet taget kontakt til politiet, som senere fandt manden dræbt.

  I første omgang lød det fra politiet, at der var tale om et mistænkeligt dødsfald. Men på baggrund af skaderne på liget oplyste politiet i januar, at den 54-årige blev dræbt.

  Indtil nu har politiet formodet, at der var tale om et opgør i misbrugsmiljøet. Det er stadig den formodning, man arbejder ud fra.

  Ifølge sigtelsen blev offeret stukket flere gange med kniv og fik blandt andet skåret halsen over. Manden forblødte efter det voldsomme overfald.

  /ritzau/