Kæmpe eftersøgning af Emilie skudt i gang


En stor styrke af frivillige, støttet af dykkere fra Københavns Brandvæsen, Falck’s Dykkertjeneste og en masse frivillige dykkere, er søndag i gang med at lede efter Emilie Meng.

Både professionelle redningsdykkere og fritidsdykkere arbejder i disse timer skulder ved skulder i vandet mellem Storebælt Camping og ud til Musholm bugt, det sker i håbet om at finde Emilie Meng eller spor af hende.

Emilie Meng forsvandt sporløst efter de sidste billeder blev taget af hende af overvågningskameraerne på Korsør Station d. 10.juli ved 4-tiden – siden har den nu 18-årige pige været sporløst forsvundet.

Hun var ved sin forsvinden 17 år gammel, og ingen ved hvad der er sket – om hun er i live et sted, omkommet ved en ulykke eller en forbrydelse – det er bla. det som de mange frivillige håber at dagens indsats kan give svar på.

Udover de mange dykkere i vandet langs kysten, så afsøger dykkere fra København selve Korsør Havn minutiøst.

Frivillige afsøger de 16 km kyststrækning, det foregår ude i vandkanten, og på linie ind mod land i gummistøvler og vaders. Hver gruppe har en strækning på 2,5 km som de har ansvaret for.

Udover den store eftersøgning i vandet og langs kysten, så undersøger et hold dykkere også en stor mose ude på Revet i Korsør, den skal angiveligt være omkring 30.000 m2 stor.

Endnu er der ingen oplysninger om fund under indsatsen.