Bilist glemte at dreje: Bil kastet om på taget ved kollision med vejtræ


BLISTRUP: En bilist påkørte tirsdag aften af ukendte årsager et vejtræ på Vibelandsvej, lige ved krydset til Uglebrovej. Brandvæsnet måtte ud og rydde op efter uheldet.

Ifølge Nordsjællands Politi var føreren af bilen, en 25-årig mand, sluppet heldigt med småskrammer efter en dramatisk køretur som endte med at bilen lå på taget.

Uheldet, som ikke involverede nogen andre bilister, skete kort før kl. 19.58 hvor der blev slået alarm til 1-1-2 om uheldet, hvor bilen var kollideret med et vejtræ.

Føreren af bilen havde tydeligvis ikke fulgt vejens forløb, men derimod fortsat lige ud i den svage venstrekurve og dork ind i et af de store vejtræer i svinget.

Kollisionen medførte at bilen, en større stationcar, var kastet om på taget, så den lå på tværs henover begge vejbaner. Nordsjællands

Politi oplyser at der ikke umiddelbart var nogen vidner til uheldet, så bilen lå allerede omme på taget da første vidne kom til uheldsstedet.

Den unge mand fik som nævnet ikke de store skader, men blev alligevel for en sikkerheds skyld lagt på en båre og kørt afsted til Hillerød Sygehus til nærmere undersøgelser.

Der er dog ingen tvivl om at bilen ikke kommer ud at køre igen efter den ublide medfart.