Få styr på lånemulighederne inden sommerferien


Dette er sponsoreret indhold


Med sommerferien lige om hjørnet er det et godt tidspunkt at få vendt hver en mulighed i sin privatøkonomi. På den måde kan man få råd til det, der betyder noget. I dag er der flere muligheder end nogensinde for at låne penge på nettet. Du kan læse med her, hvor vi ser på, hvordan du kan finde rundt i det hele.

Hvis man gerne vil have råd til at holde fri og tage ferie, så er det vigtigt, man har sin privatøkonomi ordentlig på plads. Derfor handler det også om at finde de måder, hvorpå man kan spare penge. Det gælder også for låne. I dag er der mange lånemuligheder på nettet, der hjælper dig med at få overblik over, hvor der er flest penge at spare.

Sammenlign lån som det første
Mange vil mene, at det er bedre at spare sammen, men det kan altså også være en mulighed at låne penge. Da kan I undersøge jeres lånemuligheder på Matchbanker og finde det lån, der passer bedst til jeres økonomi. Et lån er nemlig ikke bare et lån, for mellem de mange låneudbydere kan der være store forskelle i priser og vilkår, og dem kan du sammenligne på en sammenligningsplatform som eksempelvis Matchbanker.

Når I sammenligner lån, er der flere ting, det er vigtigt at holde sig for øje. En af dem er renten. Renten angives altid som en procentdel af lånebeløbet, og her kan der være store udsving mellem udbyderne. Også gebyrer er det værd at have fokus på, for nogle udbydere tager flere og høje gebyrer, mens andre næsten ikke har nogle. For at få et overblik over, hvor meget af lånets pris, der udgøres af renter og gebyrer, kan I se på ÅOP, som betyder årlige omkostninger i procent. Her er man interesseret i så lav en ÅOP som muligt.

I kan også blot se på det samlede tilbagebetalingsbeløb, for her er både renter, gebyrer og andre omkostninger indregnet, og her kan man sort på hvidt se, hvor meget der skal betales tilbage.

Spar op til ferien hver måned
Det er altid en god idé at spare sammen til ferien. Hvis du har godt styr på din økonomi, kan det være en rigtig fornuftig løsning at lægge et fast beløb til side hver måned, så I har en god sum penge, når ferien nærmer sig og billetterne skal købes.

I kan med fordel lægge opsparing til ferie ind i familiens budget og oprette en fast overførsel til jeres opsparingskonto. Med en fast overførsel trækkes pengene automatisk hver måned, så I ikke behøver at tænke på selv at gøre det. Mange vælger en opsætning, hvor pengene overføres den første i hver måned, hvor lønnen netop er gået ind.

At have en opsparingskonto er i det hele taget en rigtig god idé, ikke mindst i tilfælde af uforudsete udgifter som eksempelvis at fryseren går i stykker og I akut må ud at købe en ny, eller en af jer løber ind i en større tandlægeregning. Da er det godt at have en buffer at trække på, og hvis I ikke allerede har en opsparingskonto, kan I med fordel starte en, for jo før man kommer i gang, jo bedre.