Satudarah: Åbner rockerborg for venner og familie til begravelse


Kevin Andersen, der i sidste uge blev fundet dræbt, bliver begravet på lørdag.


Politiet har frigivet liget af det fuldgyldige medlem af Satudarah, Kevin Andersen. Begravelsen bliver på lørdag.

Satudarah stiller klubhuset i Bagsværd til rådighed til begavelsen af deres rockerbror, Kevin Andersen, som i sidste uge blev fundet dræbt, det skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Teknikere arbejder fortsat på drabssted
Liget af Kevin Andersen blev fundet parteret i poser fra Ikea i Vestskoven i Albertslund i sidste uge.

Politiet er færdige med de tekniske og retsmedicinske undersøgelser, så Kevin Andersen nu kan blive begravet af familie og venner.

LÆS OGSÅ: Ligdele af rocker blev transporteret i blå Ikea-poser
Kevin Andersen bliver begravet på lørdag, og Satudarah stiller i den forbindelse klubhuset på Laurentsvej i Bagsværd til rådighed for familie og venner, det fremgår af et opslag på deres side på Facebook.

– Vi ønsker, at alle som kendte Kevin, og som skulle have lyst til at deltage til et sidste farvel før, vi sender ham til hvile, står der Ifølge Ekstra Bladet invitationen på Facebook.

– Efter at alle har sagt det sidste farvel til vores kære søn, ven, kæreste og bror Kevin, kører vi tilbage til klubhuset, hvor der vil blive serveret noget mad samt kaffe, the og kage. Der vil senere på aftenen være gravøl, hvor vi sammen kan sende Kevin en sidste skål på hans rejse til et bedre sted, lyder det videre i invitationen.