Lig afhentet i Vestskoven efter tekniske undersøgelser

ca. 60 meter inde i skovbunden har kriminalteknikere og retsmedicinere arbejdet i timevis efter fundet af det der formodes at være et lig.

Politiet holder fortsat kortene tæt til kroppen og vil intet oplyse om sagen til offentligheden.

Det forlyder dog fra flere kilder at der er tale om fund af et parteret lig af en 25-årig Satudarah rocker i forbindelse med den mørkelagte drabssag fra Ballerup. Der er knap to kilometer fra stedet hvor der ved middagstid blev fundet et lig og lejligheden i Ballerup..

En 25-årig Satudarah rocker er savnet efter han sammen med en 33-årig mand skal have været holdt fanget i en lejlighed i Hedeparken i Ballerup. Her skal de to mænd have været udsat for en brutal behandling som, ifølge Ekstra Bladet, var torturlignende.

Københavns Vestegns Politi har ikke villet udtale sig i sagen, som derfor er omgærdet af stor mystik. Dagens grundlovsforhør i sagen blev afholdt bag dobbeltlukkede døre, og identiteten på de to fremstillede mænd er hemmeligholdt.

Tirsdag eftermiddag ankom en rustvogn til det afspærrede område på Orchidevej i Vestskoven i Albertslund, denne transport benyttes alene til transport af lig og der er derfor ingen tvivl om at der er fundet en død person - eller dele af en død person.

Om ligfundet så reelt har med drabssagen fra Hedeparken i Ballerup at gøre - det er endnu ikke officielt bekræftet.