To mænd overfaldet: Tæsket med hammer og jernrør


KAGERUP: Fredag aften ved 21-tiden blev der slået alarm fra Kagerup Bygade om et blodigt overfald på to unge mænd. Tre ukendte gerningsmænd var trængt ind, og slået dem med bla. en hammer og jernrør.

Fredag aften og det meste af natten har Kagerup Bygade været totalt afspærret efter et brutalt overfald på to mænd på 24 og 25 år i deres hjem.

Der blev slået alarm til 1-1-2 om overfaldet kl. 21.03, kort forinden var tre bevæbnede gerningsmænd trængt ind hos de to mænd og havde overfaldet dem med bla. en hammer og jernrør.

– Gerningsmændene forlangte penge af ofrene, men de fik ikke nogen penge og endte med at flygte fra stedet, oplyser vagtchefen for Nordsjællands Politi først på natten.

Ifølge en kilde skal specielt et af ofrene være blevet slået voldsomt med en hammer, og have pådraget sig en del skader, mens den anden skal være sluppet heldigere fra det brutale overfald.

Begge mænd blev behandlet på stedet af ambulancepersonale og akutlæge, inden de blev bragt til behandling på Hillerød Hospital.

En stor styrke af politibetjente, teknikere, hundepatruljer og efterforskere arbejdede på gerningsstedet natten igennem, og hele Kagerup Bygade var afspærret under politiets arbejde på gerningsstedet.

Omkring kl. 23.30 blev hele strækningen mellem Kagerup og op til rundkørslen ved Hillerød afspærret i over en time. Det skete for at politiets hunde kunne afsøge hele strækningen efter effekter som overfaldsmændene kunne have kastet fra sig.

Det er ikke oplyst om politihundene havde held til at finde noget under afsøgningen af strækningen.

– Vi arbejder fortsat på sagen, og er først lige blevet færdige ude på gerningsstedet. Vi har endnu ikke noget som helst motiv til overfaldet, som kan være alt fra noget internt fnidder, hjemmerøveri eller ganske enkelt nogle røvere som er gået forkert – motivet er noget som den videre efterforskning skal afklare, oplyser vagtchefen for Nordsjællands Politi ved 4-tiden, natten til lørdag.

Tilstanden hos de to ofre er endnu ikke kendt, men Nordsjællands Politi forventer at have flere oplysninger i sagen i løbet af lørdag formiddag.